Maximus Stampers

De wielrenclub van de brouwerij

De wielrenclub de Maximus Stampers heeft als thuisbasis Brouwerij Maximus. Vanaf hier vertrekken in het fietsseizoen elke woensdagavond en zondagochtend verschillende groepen voor een tocht in de regio. Er zijn groepen voor beginners en gevorderden, met verschillende afstanden en snelheden. Daardoor kan iedereen meedoen! Op dit moment heeft de club ongeveer 400 leden.

 

Om mee te kunnen fietsen heb je alleen een racefiets en een verplichte fietshelm nodig. De groepsritten hebben voor alles een sociaal karakter en er wordt dus gefietst volgens het principe ‘samen uit, samen thuis’! Meer weten? Neem een kijkje op de website.

 

De Maximus Stampers organiseren ook bijeenkomsten zoals de seizoensopeningen en -afsluitingen, klussen-aan-je-fiets-workshops en borrels. Ze doen ook mee aan ritten buiten de Maximus Stampers om (zoals de Elfstedenfietstocht), soms in het buitenland (Alp d’Huzes).