Nieuw: Blackout jubileumbier

Blackout en Brouwerij Maximus presenteren een Blackoutbier ter ere van het 20-jarig bestaan van de Blackoutfeesten in TivoliVredenburg. Het is een India Pale Lager van 5,5% alcohol geworden, gemaakt met Amerikaanse en Duitse hopsoorten.

 

Het Utrechtse trio Black Sun Empire, organisatoren van het op één na langst lopende feest Blackout in TivoliVredenburg, bestaat dit jaar 20 jaar. Het wordt gevierd met de lancering van een eigen Blackoutbier, gebrouwen door Brouwerij Maximus.

 

Sinds de eerste (dik uitverkochte) editie van Blackout in 2003 is het feest niet meer weg te denken uit het Utrechtse nachtleven. Vorig jaar werd voor het eerst een XL-editie georganiseerd (in de Ronda en de Pandora en de tussenliggende ruimten van TivoliVredenburg), maar voor het feest van 1 februari 2019 wilde de groep vanwege hun jubileumjaar iets extra’s bieden aan de trouwe fans van dit donkere genre: een eigen biertje!

 

Blackoutbier wordt geschonken op de maandelijkse Blackoutfeesten en is verkrijgbaar bij bierspeciaalzaken en natuurlijk in het Maximus proeflokaal. Dit is het eerste nieuwe bier van Maximus dit jaar op fles en we gaan nog veel meer leuke dingen presenteren….. proost!