Pandora wint Zilver

Pandora wint zilver!

Pandora wint Zilver op Dutch Beer Challenge 2019!

Mooi nieuws! Onze Pandora Blond heeft op 18 april in Rotterdam de Silver Medal gewonnen bij de jaarlijkse Dutch Beer Challenge 2019 in de hoofdcategorie Blond. Het was daarmee het enige Utrechtse bier dat dit jaar in de prijzen viel. Pandora is het bekendste en een van de eerste bieren van Maximus. De Dutch Beer Challenge, de eerste professionele bierwedstrijd in Nederland, werd in 2014 ter promotie van de groeiende biercultuur opgericht en is één van de belangrijkste bierevenementen in de Lage Landen. De Dutch Beer Challenge wordt in opdracht van een stichting op volstrekt onafhankelijke wijze georganiseerd door Becomev, welke de wedstrijdleiding in handen heeft. Onze Pandora is een blond bier (6%) met een mooie combinatie van frisse, fruitige smaken, uitnodigend bitter en met tonen van lychee en citrus. Door het voorzichtige gebruik van Amerikaanse hopsoorten en een verfijnde nagisting achteraf uitermate geschikt als dorstlesser of als begeleider van een maaltijd. De oprichters van Maximus Brouwerij waren in 2005 al op zoek naar een bier dat niet te zwaar in alcohol is, makkelijk drinkt, waarbij door een medium koolzuurgehalte de smaak beter tot zijn recht komt.