Bijna 500 wielrenners finishen bij Maximus

Bijna 500 wielrenners finishten 16 juni op spectaculaire wijze dwars door de brouwerij tijdens de Maximus Ride van wielrenclub de Maximus Stampers uit Utrecht. Het was de eerste keer dat deze jaarlijkse wielerronde met een  finish langs de bar en brouwketels van de Maximus brouwerij besloten werd. Het bleek een groot succes bij het deelnemersveld variërend in leeftijd van 12 tot 70+ en de toeschouwers. Na de rit werd samen o.a. de  ‘Viets’ gedronken, de brouwerij-Radler van Pandorabier en citroenlimonade.

De Maximus Ride is een jaarlijks wielerfestijn met start en finish in Utrecht Leidsche Rijn, waarbij fietsers van een route van 85, 125 of 160 kilometer kunnen genieten. Via de Ride wordt ook een lokaal goed doel ondersteund, waarbij de opbrengsten dit jaar naar kinderfietsen voor de speeltuinen in Leidsche Rijn gaan.