Bock van Maximus wint opnieuw grote prijs

Maximus Brouwerij wint ook zilver bij juryprijs Beste Bockbier Competitie 2019
-Bock 7 vorige week al verkozen tot ‘Het Lekkerste Bockbier’ (de Publieksprijs)-

Nadat Bock 7 van Maximus Brouwerij op de jaarlijkse verkiezing “Het Lekkerste Bockbier van Nederland” (de bierliefhebbers publieksprijs) al tot lekkerste bock van Nederland verkozen werd, heeft Bock 7 nu in Amsterdam ook zilver gewonnen in de Beste Bockbier Competitie 2019. Deze competitie, georganiseerd door Mitra en biervereniging PINT, is geen verkiezing maar een objectieve keuring door biersommeliers, bierexperts, brouwers en bierkeurmeesters.

Op de vakjury-dag op 18 oktober j.l. werden in het Bavaria Brouwerijcafé in Lieshout meer dan 85 bieren beoordeeld verdeeld over 3 categorieën. De hoofdcategorie, waarin Maximus Bock 7 zilver won, is ‘traditionele bockbieren’. Daarnaast werden ook Specials en Dubbel/Sterk bockbieren beoordeeld. De vakjury stond onder leiding van de bekende bierexpert Derek Walsh.

Dankzij Bier Consumenten Vereniging PINT als organisator en Mitra drankenspeciaalzaken als sponsor is deze Beste Bockbier Competitie sinds vorig jaar terug van weggeweest.
https://www.mitra.nl/nieuws/beste-bockbier-competitie-2019-jurydag-en-bekendmaking-prijzen