Winkeltje open op dinsdag en vrijdag

Steun de lokale ondernemer

Lieve mensen,

De wereld, ook die van Maximus, staat op zijn kop en niemand weet hoe lang dat nog gaat duren. Allereerst willen wij iedereen bedanken voor de steun die wij intussen krijgen uit de meest verschillende hoeken. Echt hartverwarmend!

In deze onzekere en moeilijke tijden komen toch ook mooie dingen naar boven. Meer begrip en hulp die elkaar wordt aangeboden.

Ook Maximus wil daar helpen waar wij kunnen. Zowel mensen die thuis getroffen worden door dit virus als ook de ondernemers. We zeggen niet voor niets: Maximus brengt samen! (Maar nu dan even op een andere manier).

Ons proeflokaal is gesloten en ook het leveren van ons bier aan de Horeca is natuurlijk gestopt. De verkoop in de winkels gaat nog wel door dus mocht je ons bier tegenkomen, denk aan ons en steun op die manier ook de lokale ondernemer.

Om de eerste zware klappen te kunnen opvangen, hebben we naast de overheid ook jullie hulp nodig. Hoe kunnen jullie ons helpen?

Ten eerste gaan wij op de brouwerij door met de verkoop van onze bieren. Het proeflokaal is gesloten maar onze shop in de brouwerij zal iedere dinsdag en vrijdag tussen 14:00 uur en 18:00 uur open zijn. (Alleen pinnen).

Wat bieden we aan?

Maximus Sambal!
Ja, je leest het goed. Om verspilling tegen te gaan hebben wij onze producten uit eigen keuken tot Maximus Sambal verwerkt.

Maximus Mosterd!
Die maken wij al een tijdje zelf en hebben wij in potjes gestopt. Biermosterd met onze Diesel Stout.

Maximus Bier!
Dat is logisch. Naast het vaste assortiment van Pandora, Brutus, High Hops, Diesel, Dakhaas en Little Fred hebben wij sinds vorige week ook het Violante Lentebier op fles.
Op iedere doos van 24 flesjes die wordt afgenomen en zelf wordt afgehaald bij de brouwerij geven wij een korting van 10% (een mix mag). Elke twintigste besteller of bezoeker aan het winkeltje krijg van ons een Maximus Fat Cherry 75cl fles ter waarde van € 17,95 cadeau!

Maximus Tegoedbonnen!
Wij hebben drie verschillende tegoedbonnen. Van 15, 25 en 50 euro, nu met 10% korting! Deze kan je straks wanneer wij weer open zijn zelf besteden of nu cadeau doen. Koop een biertje en bestel iets te eten in ons proeflokaal. Ze kunnen ook gebruikt worden voor een Maximus proeverij, een BBQ of producten uit het winkeltje. Of een combinatie van al het genoemde, daar komen we wel uit.

Kun je het huis niet uit om welke reden dan ook, dan komen wij in Utrecht met alle liefde langs om een pakketje voor de deur te zetten. Zoals de melkboer dat vroeger ook deed, alleen zijn wij dan de bierboer.

Wij vragen niet om donaties maar hopen dat jullie Maximus willen steunen door onze bieren en producten te kopen om de zwaarste klappen op te vangen.

Stuur een mailtje naar info@brouwerijmaximus.nl en wij zullen jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in de brouwerij.

Nogmaals, dank jullie wel en samen komen we er wel!

Ewald en de Maximussen

Maximus brengt samen! (Maar nu even anders)

Deel s.v.p. dit bericht met vrienden en familie, en denk aan alle lokale ondernemers!