Proeflokaal dicht, winkel en website open

29 september 2020 – Lieve mensen,
Pfffff… alle horeca weer op slot. Daar kan een mens behoorlijk somber van worden en dat doen we, maar dan heel kort… En net als in het voorjaar zetten we vervolgens onze schouders er weer onder. We hopen dat iedereen dat gaat doen in deze moeilijke tijd. We blijven elkaar helpen en als dat kan genieten we samen van een biertje!
Ons bier kun je in ieder geval in de winkel tegenkomen. En natuurlijk direct aan onze brouwerij als je in de buurt bent. We maken afhalen heel makkelijk want ons Maximus winkeltje is ruim open <<di. t/m zat. van 12:00 tot 18:00 uur>>.
Daarnaast is er onze webshop << www.maximus.beer >> want we bezorgen ook graag en veilig aan huis.
En om meteen met de deur in huis te vallen: we hebben nu een HERFSTBOX met 4×6 mooie herfstbieren in een doos! Bock 7 (Lekkerste van NL!), onze klassieke Donderstraal Tripel, onze Diesel Stout met smaken van geroosterd brood en chocolade en onze Pandora Blond, dit jaar uitgeroepen tot beste blond. Hiermee hopen wij jou ook mee op te vrolijken en ervoor te zorgen dat je er warmpjes bij zit!
Groet van Maximus Brouwerij