ACHTER DE SCHERMEN BIJ ‘CIRCUS’ MAXIMUS

Gea Bakker Back Office

3 november 2020 – Nu jullie ons niet meer kunnen bezoeken, komen wij gewoon naar jullie!
We gaan je regelmatig een van onze ‘artiesten’ voorstellen, zodat je een beetje op de hoogte blijft. We trappen af met ‘spin-in-het-web artiest’ Gea, onze (quarter) back office manager.

Wat doe je?
“Alhoewel backoffice manager de officiële benaming is vind ik ‘spin in het web’ een veel leukere omschrijving. Ik heb met het hele bedrijf te maken. En in de waan van de dag structuur aanbrengen en verbindingen leggen maakt me een blij mens.”

Hoe bij Maximus?
“Een lang verhaal, maar het komt erop neer dat ik de gelukkige was uit veel kandidaten. In mijn laatste gesprek wist ik dat ik de baan had en ben helemaal hyper de deur uitgelopen. Ik voel me hier vanaf dag 1 – en nu bijna 5 jaar – helemaal ‘thuis’!”

Leukste om te doen?
“Het jaarlijkse bedrijfsuitje organiseren en het voor de rest van de collega’s een verrassing laten zijn! En om sporadisch een keer bij te springen achter de bar.”

Wat houdt je bezig?
“Zo veel dingen, maar tijd doorbrengen met familie en vrienden is heel belangrijk voor me. Omzien naar elkaar en met elkaar mooie herinneringen maken!”

Meest trots op?
“Het uitrijden van de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in 2015. Het geeft enorme voldoening als je de finish haalt en je kruisje op mag halen, ook al kun je niet meer op je benen staan. En na een douche en een uurtje rust sta je diezelfde avond weer op tafel te dansen met wat glühweintjes op. Ik schaats nog steeds graag en doe bv. de ledenadministratie van m’n schaatsclub SV Woudenberg.”

De loterij winnen?
“Dan zou ik graag een poging doen om een eigen huis te bouwen, in te richten, alles zelf doen en daar de tijd voor nemen. En daarnaast anderen laten meedelen en laten meegenieten.”

Favoriete biertje?
“Ik ben geen echte bierdrinker, maar dan toch donkere bieren en onze Rudy’s Red Delight, yum! En verder koffielikeuren als Tia Maria en Licor 43.

Een biertje met wie?
“Met mijn vader, alhoewel dat niet meer gaat. Ik heb hem nauwelijks gekend en zou graag eens een boompje met hem op willen zetten over het leven. Overigens geen idee of hij bier lekker vond…”

En ‘s nachts veranderen in?
“Laat me nou maar lekker slapen. Maar anders zou ik wel een vogel willen zijn. Vrij door de lucht zweven boven zee, bossen, geweldig lijkt me dat.”