WINNAAR bieretiket wedstrijd bekend

10 november 2020 – Met veel plezier maken wij vandaag de winnaars van de etiket ontwerpwedstrijd voor ons Mockingbird bier bekend. Deze wedstrijd komt voort uit het Leidsche Rijn Vakantie Doe Boek van deze zomer en werd door 12 creatieven aangegrepen. Na beoordeling door een deskundige jury gaat de 1e prijs gaat naar Lieke Dirkx! Zij ontvangt een cheque van 50 euro en haar ontwerp zal dit jaar ook op de Mockingbird fles pronken. De gedeelde 2e prijs gaat naar André Brands en Lucinda Verweij (ieder een 12-pack, helaas niet op de fles 😊).

De deskundige jury voor de etiketwedstrijd bestond uit Vrienden van het Máximapark, Leidsche Rijn Marketing en Maximus (jnclusief haar ontwerper). De jury heeft de ingezonden etiketten nauwkeurig bestudeerd en beoordeeld. Alhoewel de jury het erg moeilijk vond en alle inzendingen en inspanningen erg waardeerden, kwamen ze uiteindelijk tot de genoemde winnaars. Zie hier alle inzendingen.

Het Vakantieboek van de wedstrijd is nog te koop en actueel voor bv. een Kerstvakantie dicht bij huis.

De Mockingbird is in september gebrouwen met de vers geoogste hop uit het Maximapark en is vanaf a.s. donderdag ‘VERS OP FLES’ (75cl) in onze brouwerijwinkel te koop. € 0,50 van elke fles zal ten goede komen aan de vrijwilligers en het onderhoud van het Máximapark.

Het Mockingbird bier op basis van eigen hop uit het Máximapark is vernoemd naar vrijwilliger Peter Mocking die nauw betrokken is bij het onderhoud van het Park en haar hopplanten. De Mockingbird 2020 is een zogenaamde Tipopils (5,1%), een subtiel & licht kruidige pilsener. Bestel alvast of reserveer via bestellen@brouwerijmaximus.nl en steun de vrijwilligers van het Máximapark!