Circus Maximus is weer in de stad!

2 december 2020 – Circus Maximus is weer in de stad! Na de Psycho Cyclops en Mino Souro nu met twee nieuwe bieren op blik tegelijk. En qua kleur & smaak geen van beide wat ze lijken?! Wel voorzien van een spetterend ontwerp met ‘Hollandse folklore’.

-Bling Bling White Stout (8.7%) lijkt op een pale ale of IPA, maar smaakt als een donkere stout. Gebrouwen met gerst, geroosterde gerst, tarwe, cacao-nibs, koffiebonen en satijnhout. Het satijnhout geeft een afdronk van kokos/vanille. Met het ontwerp geïnspireerd op een Zeeuws meisje, raver of wild biker, je zegt het maar!

-White Fox Schwarzbier met Passiefruit (5.2%) is een donker lagerbier in traditionele Duitse stijl en na-vergist op passiefruit. Met lichte koffietonen gevolgd door een fris zure fruitigheid die je doen vergeten dat je een donker bier drinkt. Gebrouwen met Duitse Tettnang en Saphir-hop. In het ontwerp een traditionele Volendammer Samoerai die zijn demonen probeert te verjagen, tsja daar hebben we allemaal wel eens last van…

Drink de bieren naast elkaar en probeer snel of je ze qua kleur doorhebt (met een 10% combinatie korting). 12 blikken ontvang je in onze prachtige nieuwe dozen.

Stay Hungry, Stay Foolish!