Space Cowboy Imperial Stout maakt Keizerlijke entree in Circus Maximus

28 januari 2022 – Met Space Cowboy Imperial Stout introduceert Maximus Brouwerij uit Utrecht de Keizer onder haar bieren in Circus Maximus. Deze hartverwarmende ‘American Imperial Stout’ is met 11% het zwaarste bier in de Circus-reeks tot nu toe. Gitzwart, flink roasty, volzoet en met een stevige hopbitter. Met complexe smaken van o.a. koffie, gebrande karamel en honingdrop. Een perfect bier om meteen te degusteren of nog even te bewaren.

In de Circus Maximus lijn krijgen bestaande bierstijlen extra magie in smaak, uitstraling. en artwork mee. De serie is geïnspireerd op onze missie om mensen samen te brengen, zichzelf te laten zijn en een nieuw bieruniversum te ontdekken. Space Cowboy Imperial Stout is verkrijgbaar op blik (33cl).