Proeflokaal

Bezoek het proeflokaal

Het gezellige café van Brouwerij Maximus ligt naast een appelboomgaard en heeft een groot, zeer zonnig terras op het westen en zuiden. Vanuit het proeflokaal is de brouwerij met haar koperen ketels te zien en regelmatig zie je overdag de brouwers aan het werk. Klik hier voor de openingstijden.

Het lokaal is ook het middelpunt van de vele evenementen die gedurende het jaar bij Maximus plaatsvinden, van pubquizzes, speciale dineravonden, stand-up comedy tot onze jaarlijks terugkerende zomer- en herfstfestivals.

In ons proeflokaal serveren wij een groot aantal van onze (seizoens)bieren, soms ook gastbieren en alcoholvrij bier. Buiten onze bieren serveren wij goede koffie, thee, wijn, sterke drank, likeuren en een uitgebreid aantal soorten frisdranken en sappen.

Voor de trek hebben wij verschillende snackplanken met nacho’s, kazen en worsten. Onze koks maken zelf taarten, soepen, broodjes, sauzen en avondmaaltijden (zie Menukaart). Wij werken veel met producten die regionaal, biologisch en/of met passie zijn gemaakt.

Voor een proeverij dient men te reserveren (zie Proeverijen), maar wij hebben in ons proeflokaal ook een proefplankje dat direct aan de bar te bestellen is, bestaande uit vier verschillende bieren van de tap, crackertjes en water om de smaak te neutraliseren.

Ons proeflokaal kan ook gebruikt worden in combinatie met onze zaalverhuur (tot 50 personen). Naast vergaderen is het aangenaam om met een biertje na te bespreken en/of te genieten, eventueel in combinatie met een hapje of een maaltijd.  Kijk hier voor meer informatie.

Het proeflokaal zelf is niet te huren voor borrels of feestjes, behalve op zondagavond, maandag en dinsdag (op dinsdagen van november tot en met eind maart). Er kunnen wel altijd enkele tafels worden gereserveerd.

Proeflokaal Maximus

Openingstijden

Maandag en dinsdag gesloten (van begin april tot begin november ook op dinsdag geopend)

Wo: 16.00 – 22.30 uur (keuken tot 21:00)
Do:  16.00 – 23.00 uur (keuken tot 22:00)
Vr:   14.00 – 24.00 uur (keuken tot 22:00)
Za:   14.00 – 23.00 uur (keuken tot 22:00)
Zo:   12.00 – 19.00 uur (keuken tot 18:00)

Pratumplaats 2A
3454 NA Utrecht (De Meern)
Telefoon: 030-7370800
info@brouwerijmaximus.nl

Routebeschrijving

Fiets
Het is circa 25 minuten fietsen van de Dom naar de brouwerij.

Auto
Voldoende gratis parkeergelegenheid.

Trein en bus
Vanaf station Utrecht CS:
Lijn 4 (16 minuten)
richting Terwijde,
halte De Woerd.

Lijn 28 (14 minuten)
richting Station Vleuten,
halte Eerste Westerparklaan

Vanaf station Utrecht Terwijde:
Lijn 26 (5 minuten)
richting Overvecht Noord
halte De Woerd.