Chocolate & Orange Stout (10,5%)
Bierbrouwerij Maximus uit Utrecht

Space Cowboy

Chocolate & Orange Stout (10,5%)

Na het verkennen van smaken in outer-space hebben we vandaag de lift-off voor onze nieuwe Space Cowboy Chocolate Orange Stout (10,5%)! Een rijke Imperial Stout die een perfecte match is tussen gedroogde en verse sinaasappelschillen en cacao nibs. Dit levert een bier met een volle, zoete smaak op met tonen van pure chocolade en rijpe sinaasappels. Met je ogen dicht proef je een klassieke dessert combi die je ook terugvindt in de PIM’s en Jaffa cakejes & koekjes. Een echte smaaksensatie.

 
Sour IPA (6%)
Bierbrouwerij Maximus uit Utrecht

Fruity Phoenix

Sour IPA (6%)

De Fruity Phoenix is een Sour I.P.A. die niet alleen vol zit met fruit (rode vruchtjes en jasmijn), maar ook een mooi uitgebalanceerd zuurtje heeft. Door het gebruik van mahleb (gemalen kersenpitten) ontstaan er naast die fijne zuurtonen ook hints van warme amandelen!

 

 
Belgian IPA (6%)
Bierbrouwerij Maximus uit Utrecht

Drifting Daisy

Belgian IPA (6%)

De Drifting Daisy is geïnspireerd op Belgische bierstijlen. In samenwerking met het Hollands Hophuis hebben we 3 soorten (Sloveens) hop geselecteerd die zorgen voor een mooie harmonie: Aurora, Bobek en Cardinal. Hierdoor ontstaat een zuivere en droge Belgian I.P.A. met een lichte kruidigheid. Je proeft, naast bloemige en hoppige tonen, een pepertje en bovenal die heerlijke frisheid!

 
Coffee & Vanilla Blonde 8%
Bierbrouwerij Maximus uit Utrecht

Bling Bling

Coffee & Vanilla Blonde 8%

Met onze Bling Bling gaan we all-out, met een rijke coffee & vanilla blonde. Deze ‘golden ale’ heefteen biscuitachtige moutbasis met fruitige tonen van aardbei en ananas. De toegevoegde Ethiopische Nensebo koffiebonen – speciaal geselecteerd  in samenwerking met Keen Coffee (Utrecht) – en de Madagaskarvanillepeulen geven een zoetige verdieping van noten (hazelnoot/amandel) in dit heerlijk overdadige winterbier. Bring on the bling!

 
Imperial Stout 11%
Bierbrouwerij Maximus uit Utrecht

Space Cowboy

Imperial Stout 11%

CIRCUS MAXIMUS

Space Cowboy Imperial Stout (11%) is met recht ‘Keizerlijk’ te noemen. Deze hartverwarmende, ‘American Imperial Stout’ is het zwaarste bier van Maximus tot nu toe. Gitzwart, flink roasty, volzoet en met een stevige hopbitter. Met complexe smaken van o.a. koffie, gebrande karamel en honingdrop. Het is een perfect bier om lekker bewaren of meteen te degusteren, wat je maar wil. Wanneer ben jij klaar voor een lancering ‘into the black hole’?

Wees jezelf en ontdek een nieuw bieruniversum!

Webshop

Stay Hungry, Stay Foolish!

 
Kefir Sour Ale 3,9%
Bierbrouwerij Maximus uit Utrecht

Wicked Crystal

Kefir Sour Ale 3,9%

CIRCUS MAXIMUS

Wicked Crystal Kefir Sour Ale (3,9%), a.k.a. Sour Crystal Meth is een friszure Berliner Weisse op basis van kefir met inmiddels vele liefhebbers. Dit bijzondere bier heeft een aparte ‘kettle souring’ vergisting ondergaan met een probiotische waterkefir cultuur, bestaande uit vele (melkzuur)bacteriën en gisten. Een laag alcoholisch en licht troebel bier boordevol grapefruit, pompelmoes, tropisch fruit en met een zure kick. Gedryhopt met Mosaic en Galaxy.  Als Sour Crystal Meth ooit bedacht als knipoog naar de tv-serie Breaking Bad, maar de grap is er inmiddels af. Een kijkje in de kristallen bol van onze vileine waarzegster leverde een nieuwe naam op, waarbij het bier frisser smaakt dan ooit… hihihihi!

Webshop

Stay Hungry, Stay Foolish