Proeflokaal

Bezoek het proeflokaal

Het gezellige café van Brouwerij Maximus ligt naast een appelboomgaard en heeft een groot, zeer zonnig terras op het westen en zuiden. Vanuit het proeflokaal is de brouwerij met haar koperen ketels te zien en regelmatig zie je overdag de brouwers aan het werk. Klik hier voor de openingstijden.

Het lokaal is ook het middelpunt van de vele evenementen die gedurende het jaar bij Maximus plaatsvinden, van pubquizzes, speciale dineravonden, stand-up comedy tot onze jaarlijks terugkerende zomer- en herfstfestivals.

In ons proeflokaal serveren wij een groot aantal van onze (seizoens)bieren, soms ook gastbieren en alcoholvrij bier. Buiten onze bieren serveren wij goede koffie, thee, wijn, sterke drank, likeuren en een uitgebreid aantal soorten frisdranken en sappen.

Voor de trek hebben wij verschillende snackplanken met nacho’s, kazen en worsten. Onze koks maken zelf taarten, soepen, broodjes, sauzen en avondmaaltijden (zie keukenkaart:  Keukenkaart). Wij werken veel met producten die regionaal, biologisch en/of met passie zijn gemaakt.

Voor een proeverij dient men te reserveren (zie Proeverijen), maar wij hebben in ons proeflokaal ook een proefplankje dat direct aan de bar te bestellen is, bestaande uit vier verschillende bieren van de tap, crackertjes en water om de smaak te neutraliseren.

Ons proeflokaal kan ook gebruikt worden in combinatie met onze zaalverhuur (tot 50 personen). Naast vergaderen is het aangenaam om met een biertje na te bespreken en/of te genieten, eventueel in combinatie met een hapje of een maaltijd.  Kijk hier voor meer informatie.

Het proeflokaal zelf is niet te huren voor borrels of feestjes, behalve op zondagavond, maandag en dinsdag (op dinsdagen van november tot en met eind maart). Er kunnen wel altijd enkele tafels worden gereserveerd.

Bekijk hier onze bierkaart: Bierkaart augustus

Zie contact voor de openingstijden en routebeschrijving van het proeflokaal.

Ook via onze website www.maximus.beer kun je ons bier bestellen.