Teamb(r)ouwspel

B(r)ouwen aan je team

 

Leven in de brouwerij!
Brouwen is een fris, bruisend, ambachtelijk vak. Bier is leven in de brouwerij. Hoe smaakt jouw team? En met welk recept ga je naar huis?

B(r)ouwen aan je team is een teamsessie, een training en een uitje ineen. Je leert de werkende ingrediënten van je team nog beter kennen. Welke smaken zijn goed vertegenwoordigd en waar kan je meer van gebruiken? Je verdient punten door samen te werken aan de benodigde ingrediënten. Na experimenteren, proeven en doen wat je anders niet deed, kom je tot een nieuw recept en nieuwe inzichten om je werkprocessen te verbeteren.

Wanneer?
Het teambrouwspel kan op werkdagen gespeeld worden.
Vraag naar de mogelijkheden.

Duur: 1 dagdeel
Minimaal 6, maximaal 16 personen en grotere groepen in overleg.
Inclusief proeverij. Lunch, borrel of diner zijn mogelijk.
B(r)ouwspel op locatie? Vraag naar de mogelijkheden.

Kosten: 2200 Euro (ex. BTW) voor een team tot 16 deelnemers. Meer deelnemers? Vraag naar de kosten en de mogelijkheden.

 

Kirstin is trainer, acteur en facilitator. Zij is eigenaar van Leren door Ervaren. Haar stijl is praktisch: leren door te doen! Zij heeft meer dan 15 jaar ervaring in het begeleiden van teams en individuen waarbij de praktijk altijd centraal staat.
Zij heeft haar opleiding genoten aan de Toneelschool en heeft een  MBA van Nyenrode. Werkveld: leiderschap, communicatie en commercie in zorg, financiële dienstverlening, onderwijs en overheidsinstellingen.

Yolanda ’s rode draad in haar werk is energie. Als adviseur initieert en begeleidt zij projecten op het gebied van duurzame energie en mobiliteit, vroeger voor Ecofys, nu zelfstandig voor o.a. Provincie Gelderland en Alliander. Daarnaast is zij eigenaar van Tai Chi school Arnhem en trainer op het gebied van teambuilding, vitaliteit en stressmanagement bij o.a. BGL & Partners en Helder Werk.

Voor boekingen en of meer informatie neemt u contact op met:
Kirstin op het Veld
06-28175271
Yolanda de Jager
06-18173147
of mail naar: info@teambrouwspel.nl

Website
www.teambrouwspel.nl