Proeverijen

Krijg uitleg over brouwen en onze heerlijke bieren

Tijdens een proeverij geven wij uitleg over wie we zijn, wat we maken en hoe brouwen in zijn werk gaat. Je leert wat de invloeden zijn van water, graan, hop en gist en kunt verschillende brouwingrediënten voelen, ruiken en proeven. Tijdens de proeverij proef je verschillende bieren van Maximus, al dan niet in combinatie met regionale kaas en worst. De hele brouwinstallatie is vanuit ons proeflokaal te bewonderen achter glazen wanden. Minimaal voor 1 persoon, maximaal 16 personen.

Wanneer kun je voor een proeverij komen?

Tweede en laatste zondag van de maand: 12:00 – 13:00 uur.

Tijdens de proeverij op de tweede zondag van de maand komen er 4 traditionele Maximus bieren aan bod en krijg je daar 4 heerlijke kazen bij geserveerd. Deze lekkere combi bieden we aan voor €17,50 p.p.

Op de laatste zondag van de maand kun je maar liefst 6 verschillende bieren proeven. Het betreft hier de wat meer experimentele Circus Maximus bieren. Een aanrader voor wie van de gebaande paden af wil! Tevens €17,50 p.p.

Beide zondagen zijn vrije inloop proeverijen waar je wel voor dient te reserveren. Dit betekent dat iedereen hiervoor kan reserveren en je niet enkel met je eigen gezelschap deelneemt aan de proeverij. Extra gezellig dus!

 

Wil je een proeverij boeken? 
Mail dan naar:
proeflokaal@maximusbrouwerij.nl
of bel 030 – 7370800.