B2B

Vergadering, bijeenkomst of evenement?

Van harte welkom in de vergaderruimtes boven onze brouwerij!

Maximus Brouwerij heeft een geheel vernieuwde vergaderlocatie, waarbij vergaderingen, werkconferenties, cursussen, trainingen en evenementen een plezier worden. Laat u zich hier inspireren voor nieuwe ideeën, innoverende producten en onderscheidende diensten.

Dit kan allereerst in onze ruime, lichte Pandora vergaderzaal voor 50 personen. Deze zaal kan op vele manieren worden ingericht: van een hoefijzeropstelling voor een werkvergadering tot een theateropstelling voor een conferentie. De zaal heeft ook een ‘Board meeting’ gedeelte met presentatie tv en biedt de mogelijkheid voor ‘breakout’ sessies. De Pandorazaal is voorzien beamer, geluid, flipovers, een lessenaar ed. waarbij koffie, thee en frisdranken in de zaal worden aangeboden.

Daarnaast biedt onze Brutus vergaderkamer (4-6 personen, incl. flipover, presentatie tv) de mogelijkheid voor een rustige vergadering, een brainstormsessie of een ‘breakout’ in combinatie met de Pandorazaal.

Indien meer ‘breakout’ ruimte gewenst is, kan ook ons Sourcrystalmethlab als brainstorm ruimte worden aangeboden.

Naast vergaderen is het aangenaam om na te bespreken of te genieten in ons café in combinatie met drankjes, hapjes, een ontbijt, lunch of diner. Een dag óf meerdaagse bijeenkomst is mogelijk. En voor wat extra frisse lucht is dit te combineren met b.v. een wandeling in het naastgelegen, uitgestrekte Maximapark met haar prachtige natuur- en landschapstuinen (www.maximapark.nl).

De vergaderruimtes zijn toegankelijk voor mindervaliden en zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en auto. Parkeren is gratis.

Voor onze tarieven:
Pandorazaal
Brutuskamer

-Het proeflokaal kan in de wintertijd op maandagen of dinsdagen gereserveerd worden voor 350 euro per dag. In de zomertijd is dit alleen mogelijk op maandag,

Contact
proeflokaal@maximusbrouwerij.nl

Trainingen en teamdagen
Naar de geheel verzorgde training B(r)ouwen aan je team